Тази вечер аз съм хубава... Кейт пак извади от гардероба стара рокля

eva.bg 09 November 2018

Със старата роклята снощи на събитие в Лондон

Снимка: getty images/guliver

Не им е лесно на известните личности – вярно, че имат впечатляващ гардероб, но пък нямат право да имат любими дрехи. Никой няма да им прости подобен моден гаф, като този да носиш една и съща рокля твърде често. В повечето случаи един тоалет е за едно обличане, след което остава да събира прах я в гардероба, я в модните архиви.

Когато мине достатъчно време обаче им е простено да се разровят „по-надълбоко в скрина“, за да дадат нов живот на някоя стара и любима рокля. Кейт Мидълтън го е правила много пъти, защото вече от доста години е част от кралското семейство и за този период успя да натрупа впечатляващ гардероб. Така че хем е минало достатъчно време, хем има огромен избор на тоалети.

Снощи тя извади от гардероба си рокля на Jenny Packham отпреди шест години – носи я на събитие през 2012 година. Трябва да признаем, че все още й стои перфектно. Пък и някои рокли наистина заслужават по-дълъг живот. Вижте я в галерията ни.

По повод правилото роклите да се обличат само по веднъж, преди време Хелън Мирън заяви: „Понякога дизайнерите ми позволяват да задържа за себе си роклята, която са ми изпратили да облека за дадено събитие. Проблемът е, че не можеш да я носиш повече от веднъж, защото самите дизайнери не искат да го правиш, това не им харесва. И понеже аз пък много обичам да нарушавам това правило – често нося една и съща рокля повече от веднъж, често ми се случва и да бъда наругана от страна на дизайнерите.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР