Четири пъти за щастие

Тоалетът на Alexander McQueen, с който Кейт Мидълтън бе на сватбата на Меган и Хари, е още от кръщенето на принцеса Шарлот през 2015. Облича го за четвърти път

eva.bg 21 May 2018

Снимка: getty images/guliver

Повечето гости на сватбата на Меган и Хари сигурно са отделили месеци в избор на правилния тоалет за събитието на годината. Кейт Мидълтън обаче, която е напълно сигурна, че облеклото й ще бъде детайлно ревизирано, извади стара своя любима дреха от гардероба.

Тоалетът на Alexander McQueen, с който Кейт бе на сватбата, е още от кръщенето на принцеса Шарлот през 2015, разкриха западните медии. С него бе и на церемонията Trooping the Colour през 2016, както и на кралски ангажимент в Белгия през юли миналата година. Тоест, това му е четвърто носене на публично място.

В общи линии Кейт се постара да стои колкото се може по-далече от светлините на прожекторите в този ден, за да не засенчи по никакъв начин булката. Въпреки това веднага се намериха хора, които започнаха да я критикуват в социалните мрежи, че е облякла бял тоалет, което било недопустимо. Само булката можела да е в бяло и всички спазвали този етикет. От двореца Кенсингтън обаче излязоха с изявление, в което изрично заявиха, че тоалетът не е бял, а е „с цвят на жълта иглика“. Убедете се сами в галерията ни, където може да видите и останалите три пъти, когато Кейт е обличала същото творение на Alexander McQueen.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР