Ярко присъствие

Модните равносметки на Глория Петкова и личният й избор от новата модна дестинация ANSWEAR.bg

31 January 2019

гардероб: Answear.bg

Само преди месец, горещата модна платформа ANSWEAR стъпи официално на българския пазар, а стартът й бе отбелязан с вълнуваща колаборация с три не по-малко впечатляващи момичета, които не само обичат, но и знаят как да се забавляват с модата!

Вече ви запознахме с модните избори на Биляна Славейкова и Ралица Паскалева, а за финал ви представяме фантастичната Глория Петкова, позната не само като топмодел на IvetFashion, но и вече с няколко роли на големия екран (гледахме я в “Безкрайната градина” на режисьора Галин Стоев и “Семейни реликви” на Иван Черкелов, а скоро ще я видим и в сериала “Денят на бащата”). А някои от вас може да са я срещали и вечер зад диджейския пулт на по-добрите заведения в София, когато Глория буквално хипнотизира публиката с музика и визия, карайки я да танцува до първите слънчеви лъчи. Вижте страхотното видео с нея, създадено специално за ANSWEAR.bg, а след него и модните й равносметки за отминалата година. Както и личната й топ 5 селекция от модната платформа, запазена в нашата галерия.

Личната ти модна равносметка за 2018 година?

За себе си през изминалата година открих Jacquemus. Влюбих се моментално в стилистиката и силуетите му. Запазих свободата в смесването на стилове и цветове, и изхвърлих всички остатъчни задръжки. А малките чантички са must have за всяка жена.

Твоят топ 3 на модните събития за 2018?

Първата колекция на Върджил Абло за Louis Vuitton въведе съвсем нови силуети в мъжката хай енд мода, което беше и едно от най-запомнящите се събития през годината. До него ще наредя шапката на Jacquemus, която си беше цяло събитие и движението #MeToo, което почерни роклите на звездите по време на Golden Globes.

И какво / кой ще следиш с интерес през 2019?

През тази година очаквам модата на „грозните маратонки” да затихне и да се върнем към неудобните, но ласкаещи ходилата токчета. Ще продължавам да следя Aureta в Instagram, както и Nadia Lee Cohen - те са модните ми инспирации за новата година.

Тенденцията, която чакаш с нетърпение да се завърне е...

Всички тенденции, които са актуални в момента са тези, които харесвам. Тънките вежди и ниската талия обаче, надявам се скоро да не попаднат в тренди визиите за следващите години.

С удоволствие ще продължиш да носиш...

Чизми и яке бомбър.

Със сигурност ще инвестираш в...

Време със семейството ми.

Най-добрият моден съвет, който получи в последно време е...

Не приемам модни съвети от никого. Модата е много индивидуална и изразява собствената лична естетика.

Думата, която те описва най-добре в момента е...

Street chic.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР