Коледни изненади и модни вдъхновения с Ралица Паскалева

eva.bg 28 December 2018

На Коледа любовта е във въздуха: звездата от сериала "Откраднат живот" Ралица Паскалева и половинката й - волейболистътТеодор Салпаров

Снимка: личен архив

Какво откри под елхата и какво остави там за близките си, какви са традициите при избора на подаръци в семейството на Ралица Паскалева? Говорим с актрисата както за коледните изненади, така и за модните й вдъхновения свързани с идната 2019 година. Ралица Паскалева стана един от официалните посланици на модната платформа ANSWEAR, която отскоро стъпи и на родния пазар. С огромен брой модни изкушения от над 300 световни марки - ANSWEAR е елхата, под която във всеки ден от годината може да откриете подарък за себе си или своите близки. Вижте и ТОП 5 селекцията на Ралица Паскалева от ANSWEAR.bg.

Какви са най-любимите и скъпи за вас подаръци, които сте получавала на Коледа?

Ще отговоря кратко и, може би, банално, но ще бъде самата истина - най-скъпият ми подарък е винаги това, че всеки път сме цялото семейство заедно на празника. Независимо кой в коя точка на страната или на света се намира през годината, то на Коледа винаги сме на една маса. По-ценно от това няма.

Какво открихте под елхата тази година? 

Любов и внимание. Това, някой да отдели средства спрямо възможностите и времето си и, това, че някой някъде преди месеци е чул и запомнил, че си мечтаеш за нещо, и точно на Коледа да го откриеш под елхата, това означава, че някой мисли за теб целогодишно и те обича.

При мен специално изненадите бяха от палто до нова цяла маска за шнорхелинг! Необичайно, а?! :) 

Какво подарихте вие на близките ви хора? 

Гледах да им подаря неща, които са споменавали, че биха искали да имат. Обикновено в нашето семейство процедираме така - всички заедно се събираме, умуваме и купуваме за всеки от нас онова нещо, за което мечтае. Така всеки знае подаръците на другия, но не и своя собствен. Под елхата тази година имаше инверсна лежанка, матче за йога, дрехи, козметика, кой каквото си е пожелал. Но, както казах, най-важното не са подаръците. Най-ценното е да бъдем заедно, защото не трябва да чакаме Коледа, за да направим подарък на някого. Това е празник на сплотеното семейството и не трябва да се превръща в "празник на суетата и пазаруването".

Това е първата ви Коледа като майка. Как детето променя усещането ви за този празник?

Максим е причина за всекидневни усмивки и щастие. Тази Коледа несъмнено беше още по-изпълнена с уют и топлина.

Вашият личен стил в три думи...

Basic, basic, basic. Или иначе казано - класически, семпъл и неангажиращ. Обичам цветовете и блясъка, но когато е за повод, а за всекидневието си предпочитам удобството и класическите комбинации.

В гардероба ви винаги ще има място за...

Дънки и basic блузи. Винаги, когато не знам какво да облека и бързам, се доверявам на комбинацията дънки с едноцветна блуза.

Какъв е любимият ви моден тренд за този сезон?

Имам един любим цитат: "Нищо не е така опасно, както прекалената модерност. Може най-неочаквано да се окажеш демоде." Оскар Уайлд.

В този ред на мисли, аз рядко следвам модни тенденции. По-скоро се доверявам на усещането кое ми стои добре и как аз бих желала хората да ме възприемат, защото за мен модата е именно това - начин да се представиш, но без думи. Но пък забелязвам модни тенденции този сезон, които ми допадат доста и съвпадат с моя вкус. Например пластовете. Все повече дизайнери залагат на пластове, еклектика в материите и дължините, което за мен е оригинално и определено бих носила подобен стил. Също така обемистите пухени "бомбер" якета. Обичам да ми е топло и едно пухено дебело яке за зимата е винаги добър избор, пък и е на мода! ;)

През новата година вие самата ще инвестирате в...

- UGG обувките винаги са присъствали в моя стил. Това са най-удобните обувки за зимата, а и най-топлите. Аз съм много зиморничава и да ми е топло винаги е било много важно. UGG ботушите никога не са ме предали в борбата със снега и студа. :) 

- Обичам да нося раници. И то черни! :) Побирам всичко необходимо, а и еднакво добре се съчетават и с дънки, а пък и с рокля и кожени боти, например! 

- Обожавам тази рокля. Определено си се представям на официално събитие или премиера облечена в нея, с ретро вълни в косите, бордо червило и висок ток. От нея лъха на романтика и ретро стил, което наистина много ми допада.

- Класически черни обувки на висок ток. Подхождат и на сако с панталон, но и на рокля и палто. Изчистени и стилни, но и с дързък пънк елемент, напомнящи за моя бунтарски свободолюбив дух.

- Обичам да нося рокли и то с тази дължина - над коляното. Винаги ги комбинирам с високи ботуши и резултатът е чудесен! Удобно, женствено и подходящо хем за работна среща, хем за обяд с приятелки!

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР