Спират сериала, в който участваше Меган Маркъл

eva.bg 25 януари 2019

Снимка: instagram

Сериалът „Костюмари“, в който Меган Маркъл участваше заедно с Патрик Адамс (и бяха много харесвана екранна двойка!), няма да съществува още дълго. Херцогинята на Съсекс играеше адвокатката Рейчъл Зейн, докато не напусна сериала през 2018 г. по време на седмия сезон, като Патрик Адамс прекрати участието си по същото време.

Телевизионната мрежа SYFY разкри, че сериалът вече няма да се снима и след последния си девети сезон ще приключи. Причината за това е драстичната загуба на аудитория. Fox News обявиха, че след започването на осмия сезон, в който Меган и Патрик вече не са имали роли, „Костюмари“ губи около 100,000 души от аудиторията си. Рейтингът е продължил да спада много, а причината е очевидна – най-популярните лица в сериала вече не се появяват на екрана.

Не е известно да има други основания за прекратяването на „Костюмари“, но според проучванията, дори в началото гледаемостта е била незадоволителна. Когато стартира през 2011 г., шоуто има публика едва от 4,7 милиона души, което не е много за подобни проекти.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР