Софи Търнър: Професията изисква жертви

eva.bg 18 January 2019

Снимка: instagram

Актьорската професия е нелека работа, която често има неочаквани изисквания и много от тях трудно се преглъщат. Поредното доказателство за това е Софи Търнър, чиято героиня (Санса Старк) в култовия сериал „Игра на тронове“ я е накарала да жертва твърде много. Оказва се, че за определени епизоди, в които Софи трябва да изглежда съсипана от събитията, които преживява героинята й, не й е било позволено дори да мие косата си:

„По време на петия сезон ме караха да оставям косата си мръсна и това беше отвратително. Но не беше константно. В първия сезон например героинята ми все още беше младо момиче от аристократичен род и трябваше да изглеждам добре. Но после трябваше да имам измъчен вид, което налагаше подобни решения. Беше толкова лошо, че изкуственият сняг полепваше и се заплиташе в косата ми“, споделя актрисата пред списание InStyle.

В крайна сметка на Софи вече й е позволено да носи перуки, което решава проблема с миенето на косата и 22-годишната красавица и годеница на Джо Джонас може да си отдъхне.

Последният сезон на „Игра на тронове“ започва на 14-и април, а наскоро беше пуснат и тийзърът към него. Гледайте!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР