Парис Джексън постъпи в клиника

eva.bg 16 January 2019

Снимка: getty images

Красивата дъщеря на Майкъл Джексън отдавна се бори с депресия и константно безпокойство. През 2017 г. тя призна, че едва 15-годишна е правила опит за самоубийство. Тъй като състоянието й продължава да не бъде стабилно, Парис доброволно е постъпила в клиника, за да си даде малко почивка.

20-годишната актриса и модел има нужда да събере мислите си, изолирайки се от света и съсредоточавайки се върху здравето си. Парис винаги е била открита относно проблемите си, без да се притеснява от публичното им достояние. Пред списание Rolling Stone тя за пръв път проговори за опита си за самоубийство, както и за самонараняването, на което се е подлагала тайно от семейството си:

Страдах от много неща наведнъж: неувереност в себе си, дори себеомраза, ниско самочувствие, смятах, че не мога да направя нищо както трябва, че животът ми вече няма стойност“, споделя тя, като добавя: „Част от причините за депресията ми бяха нещата, които правех, когато бях на 13, 14 и 15 години. Това, което вършех, не беше типично за възрастта ми, излизах с много по-възрастни хора от мен. Опитах се да порасна твърде бързо...“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР