Да, това е Джейн Сиймур. Да, тя е на 67

eva.bg 11 January 2019

Снимка: Instagram

Миналата година Джейн Сиймур се превърна в най-възрастната жена, която е позирала за „Плейбой“ с нейните впечатляващи 67 години. Е, съвсем скоро тази удивителна жена ще навърши още по-впечатляващите 68 години, а изглежда по този зашеметяващ начин.

Актрисата пусна своя снимка в Инстаграм, на която е по бански и е от скорошната й ваканция на Хаваите. Под кадъра тя написа: „Сини небеса, син океан, син бански! Днес съм на вълна синьо. Благодарна съм за възможността да се наслаждавам на това прекрасно слънце“. Трябва да признаем обаче, че едва ли някой гледа синьото около и върху нея. Всички сме впечатление от перфектното тяло на актрисата, която винаги ще помним като доктор Куин Лечителката.

В интервюто за „Плейбой“ миналата година тя заяви „Чувствам се комфортно в кожата си, но не искам на никого нищо да доказвам.” Признава, че сега се чувства по-секси, отколкото в началото на кариерата си, въпреки че за повечето жени на нейната възраст е точно обратното - „обикновено на тези години се чувстват невидими и незабележими“.

„Нямам нито ботокс, нито филъри, нищо не съм слагала по себе си. Като актриса мисля, че е много важно да мога да изразявам емоциите си. Колкото и да остарея нямам намерение да нося размъкнати неща. Тренирам много, затова съм си заслужила правото да нося красиви впити дрехи, които очертават тялото ми", казва още Джейн Сиймур, която е майка на четири деца.

Повече за интересната биография на тази безспорно впечатляваща жена и актриса може да почетете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР