Революция в грима

eva.bg 09 януари 2019

Татуировките оставят своя почерк върху нас вечно, но… можеш ли да кажеш същото и за грима си? Мечтаеш за устни с изкусителен цвят, който да издържи през целия ден? Или за вежди с микроблейдинг ефект като от козметичен салон? Трудно е да се открият перфектните продукти, но не и невъзможно.

За любителите на издръжливия грим AVON представя два иновативни продукта с феноменален „татус“ ефектAVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo за изкушаващи устни през целия ден и AVON MarkBrow Tattoo за изкусно оформени вежди като откозметичен салон.

Където и да те отведе нощта или забързаното ежедневие, можеш да разчиташ на иновативната формула на AVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo за красиви и безупречно очертани устни непрекъснато. За по-голямо удобство продуктът съчетава два апликатора за красиви, пухкави и изкушаващи устни в две лесни стъпки. С прецизния край очертаваш и оформяш устните с лекота, а с другия запълваш с наситен и ултра издръжлив цвят. Леката и иновативна текстура на AVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo се нанася лесно, нежно подхранва устните, не ги изсушава и позволява сама да определиш и надградиш интензивността на цвета. Новият продукт за устни от серията Mark позволява да експериментираш и с визиите – подходящ за нанасяне с ефект „омбре“, AVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo се предлага в осем очарователни мат нюанса – от горещо червено до дръзко розово.

А за любителите на изкусно оформени вежди в стил „микроблейдинг“, AVON представя другото си горещо ново предложение - маркер за вежди с „татус” ефект AVON MarkBrow Tattoo. Микроблейдингът е една от най-популярните тенденции в оформянето на веждите като самата процедура включва полу-перманентно татуиранена веждите с писец, който имитира естествения растеж на косъмчетата. С новия продукт на AVON Mark Brow Tattoo можеш да се сдобиеш напълно безболезнено и бързо с вежди в стил „микроблейдинг“ без да се налага да посещаваш козметичния салонТайната на чудотворния си микроблейдинг ефект, AVON MarkBrow Tattoo дължи на тройния си прецизен апликатор, който успешно имитира естествения начин на растеж на косъмчетата. За изкусно оформени и естествено изглеждащи вежди мигновено и безболезнено – през целия ден! Продуктът се предлага в три нюанса – рус, светло кафяв и тъмнокафяв.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР