Много са, щастливи са

eva.bg 08 January 2019

Снимка: Instagram

Кристиано Роналдо е щастлив баща на четири деца и държи да ни го покаже. Всъщност, сигурно сме, че няма как да се чувства нещастен, когато около него щъкат четири чифта детски крачета.

Футболистът пусна поредната снимка в Инстаграм, на която е цялото му семейство - той, годеницата му Джорджина и четирите му деца. Три от тях са родени чрез сурогатна майка, а най-малкото е плод на любовта му с 24-годишната чернокоса красавица. Алана е на 13 месеца и е в скута на баща си. Джорджина пък е прегърнала най-големия син на Роналдо – Кристиано младши, който е на осем години. Освен тях на снимката са и 18-месечните близнаци Матео и Ева Мария.

И ако сте започнали да им съчувствате за това колко трудно се гледат четири деца, особено когато три от тях нямат две годинки, то по-добре недейте. Като един от най-високоплатените футболисти, Кристиано Роналдо може да си позволи и бавачки, и чистачки, и икономки, и всичко, за което може да се досетите. Доказателството са останалите снимки, които той и годеницата му пускат в Инстаграм. А от тях се вижда, че намират време и за луксозни почивки, и за лежерно мързелуване. Вижте галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР