Успелите жени притежават увереност и... комфорт

eva.bg 19 December 2018

Линията за бельо на Calvin Klein – My Calvins – осъществи нов проект, заедно с женското списание Bustle, който е насочен към комфорта и увереността на жените. За целта бяха поканени четири красиви жени, които имат динамично ежедневие. Те имат различна структура, различни килограми и форми, като не се и вписват в много от стереотипните представи за красота, макар и вече да се правят пробиви в тази насока.

Целта на проекта е да покаже, че всеки трябва да се чувства комфортно в кожата си, а неговото бельо трябва да допринася за това: „Ако разлистите някое списание или разгледате Instagram, ще забележите, че все повече жени се фокусират върху грижата за себе си. Те правят това свой приоритет. Но грижата за собственото ни Аз е винаги различна. Не може едно и също правило да важи за всички. Затова поканихме такива жени, на които се възхищаваме, а за тях удоволствието от това да ядат пица или да правят сутрешна медитация се свежда до едно – комфорт. Не може да се чувстваш комфортно, ако не си в правилното бельо“, споделят от Calvin Klein и Bustler.

Денис, Кайла, Лаура и Тайла разказват, че се чувстват най-добре, когато носят нещо удобно, но и привлекателно. Така се чувстват уверени и в собствената си кожа. „Като голям човек осъзнах, че няма значение какво мислят хората за теб, а как ти се чувстваш“, категорична е Денис.

На фотосесията за кампанията четирите изглеждат страхотно, смеейки се и позирайки по бельо. Всички те са успели в кариерата си, гонят големите си амбиции, но междувременно не оставят себе си на заден план и за всеки от тези покорени върхове им е бил нужен онзи комфорт, без който не можем.

Разгледайте кадрите в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР