Един съвет към херцогинята: Престани да се държиш толкова мило

eva.bg 07 December 2018

Снимка: getty images/guliver

Не е тайна, че Серина Уилямс и Меган Маркъл са близки приятелки. Толкова близки, че тенисистката бе поканена на сватбата на американската актриса и принц Хари през месец май. Е, Меган вече не е холивудска звезда, а херцогиня на Съсекс, която освен това очаква първото си дете, наследник на Короната, но въпреки това си била останала същата, както споделя Серина.

Двете продължават да поддържат връзка и често се чуват по телефона. „Питам я как е, а тя ми отговаря: Кажи ти как си? При което моята реакция е нещо от типа на - толкова си сладка, но аз наистина те питам и искам да знам как си ТИ?

Казах й да престане да бъде толкова мила. Все пак тя е бременната, в нея бушуват хормони, защо трябва да е толкова мила с всички. Но Меган си е такава, винаги е била такава“, каза Серина.

Ако обаче има период, в който й е позволено да не е чак толкова мила с останалите, то този период е сега, по време на бременността й, защото точно сега и в този момент по-важна е тя. Така че може би не е зле да послуша съвета на приятелката си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР