Добри дошли в Съсекс, Ваши Височества!

Принц Хари и Меган Маркъл, които получиха от Елизабет II титлите херцог и херцогиня на Съсекс, посетиха за първи път графството

eva.bg 03 October 2018

Снимка: getty images/guliver

Малко преди принц Хари и Меган Маркъл да сключат брак стана ясно, че кралица Елизабет II ще ги удостои с титлите херцог и херцогиня на Съсекс. След като си казаха заветното „да“ на 19 май, двамата излязоха от катедралата „Сейнт Джордж“ именно като херцог и херцогиня на Съсекс, което се оказа един специален подарък от страна на кралицата, защото титлите не са били използвани от 1843 година.

Чак сега обаче двамата най-сетне посетиха графството. Хари и Меган бяха на еднодневна визита в Съсекс, минавайки през градовете Чичестър, Богнор Реджис и Брайтън. Както може да се досетите, програмата им бе доста натоварена.

За визитата Меган Маркъл избра палто на Armani, тъмнозелена пола на Hugo Boss и риза от & Other Stories. Вижте я  в целия й блясък в галерията ни.

Навсякъде двамата бяха посрещани от ентусиазирани тълпи с почитатели колкото на Короната, толкова и конкретно Хари и Меган. Съдейки по снимките, явно „поданиците им“ в графството си ги обичат, а двамата с гордост ще носят титлите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР