На прощаване: последното дефиле на Адриана Лима

eva.bg 03 December 2018

Снимка: instagram

Тазгодишният шоуспектакъл на Victoria’s Secret, който се състоя в началото на ноември, но беше показано на малкия екран снощи, беше последното дефиле за Адриана Лима. Това наистина е краят на една ера: Адриана Лима е ангелът, участвал в повече дефилета на Victoria’s Secret от всички останали модели.

„Това е най-емблематичното лице на бранда ни. Неслучайно тази година тя дефилира с луна и звезди във визията си – тя заслужава и луната, и звездите за последната си разходка по подиума!“, споделиха от Victoria’s Secret. Много от колежките на Адриана споделиха колко им е тъжно, че някои неща имат своя край, сред които беше и Джиджи Хадид:

„Обичаме Адриана толкова много! По време на ревюто, когато гледахме дефилето й, бяхме много развълнувани, но и тъжни. Отказвахме да приемем, че това е последният път, в който я виждаме да върви по подиума“, сподели Джиджи в социалните мрежи, заедно със снимка, на която плаче в прегръдките Кандис Суейнпол, докато гледат Адриана.

 Всяко нещо има своя край, но независимо дали Адриана Лима дефилира, или не, тя завинаги ще остане ангел на Victoria’s Secret, чието лице е икона на марката.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР