Кейт Мидълтън се вълнува от появата на бебето на Меган и Хари

eva.bg 30 November 2018

Снимка: getty images

Когато Меган Маркъл и принц Хари обявиха, че очакват първата си рожба, от двореца Кенсингтън добавиха, че херцогинята и херцогът на Кеймбридж са много щастливи от новината. Сега, месец по-късно, Кейт Мидълтън за пръв път говори директно за това.

По време на скорошна обиколка в Лестър, Кейт отговори на много въпроси на обкръжилите я почитатели, един от които беше дали се вълнува от това, че кралското семейство ще се сдобие с още един член:

„Абсолютно! Това е толкова специален момент - Джордж, Шарлот и Луи ще си имат братовчед!“, отговори тя с усмивка.

Предвид слуховете, че между Кейт и Меган има спречквания, това нямаше как да не предизвика много коментари. Причината за подобни спекулации стана местенето на Меган и Хари от двореца Кенсингтън, в който започнаха да живеят след сватбата заедно с Уилям и Кейт. Това ще се случи в началото на следващата година, след раждането на бебето. Ние далеч не смятаме, че причината за това е неразбирателство между Меган и Кейт, а просто желанието на младото семейство да живеят самостоятелно с новороденото си дете. А за радостта на Кейт, можете да се уверите от видеото. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР