Чушки „рибки“ със сирене крема

Диана Шингарова 10 декември 2018

Снимка: Диана Шингарова

Пикантен вкус, допълнен с гладко крема сирене и разнообразни и интересни топинги... Изглежда открих новото си любимо предястие за парти. Добавете пушена сьомга и чипс от бекон и всяка хапка ще се превърне в интересна и неочаквана комбинация. Ако добавите сладко от люти чушки, това направо ще взриви сетивата ви.

Необходими продукти: 12 люти чушки „рибки“, разполовени и без семки, 1 пакетче сирене крема, 2 с.л. бял сусам, 2 с.л. макови семена, 4 с.л. чесън на прах, 4 с.л. лук на прах

Начин на приготвяне: Комбинирайте сиренето крема със сусама, маковите семена, чесъна и лука на прах. Разбъркайте до гладка текстура. Напълнете половинките люти чушки със сирене. Печете до златисто в предварително загрята фурна на 200°C. Украсете и обогатете вкуса, като добавите чипс от бекон, пушена сьомга, хрупкав пържен лук. Сладко от люти чушки също подхожда и усилва вкусовете в това апетитно предястие.

Още интересни гурме рецепти вижте на gourmetfriday.com

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР