Мадона: Децата ми отвориха врати, през които не съм мислела, че ще мина

eva.bg 23 November 2018

Снимка: Instagram

Мадона и шестте й деца посрещнаха Деня на благодарността не на американска почва, а в Малави, откъдето са четири от осиновените й деца. Всички шест обаче бяха с нея там и певицата си позволи един от редките случаи, в които пуска тяхна обща снимка.

„Ето за какво съм благодарна най-много! Моите деца ме поведоха по пътища и ми отвориха врати, през които никога не съм си мислела, че ще мина. Славата, богатството и поставените рекорди никога не биха могли да се сравнят с това, което ценя най-много“, написа 60-годишната Мадона под снимката, допълвайки с #blessed #grateful #family #Happy ThanksGiving from Malawi!

А ето и шестте скъпоценни камъка от безценното богатство на Мадона:

- 22-годишната Лудрес е плод на връзката й с Карлос Леон.

- 18-годишният Роко пък е от брака й с Гай Ричи.

- 13-годишният Дейвид бе осиновен от певицата през 2006 от сиропиталище в Малави. Той е запален футболист и част от младежкия отбор на Бенфика Лисабон.

- Мадона осиновява Мърси Джеймс три години след като в семейството й влиза Дейвид.

- Миналата година певицата осинови близнаците Естер и Стела.

„Запознах се с Мърси малко след като срещнах сина си Дейвид. Двамата живееха в различни сиропиталища. Тя имаше малария, а той пневмония. Гушках ги и им шепнех, че ще се грижа за тях. Обещах им, че ще пораснат здрави и силни. Първо получих разрешение да осиновя Дейвид. После подадох документи и за Мърси, но съдията ги отхвърли. Бях наскоро разведена и като такава не бях подходяща да отглеждам детето. По-добре за нея било да расте в сиропиталището, Аз съм феминистка и борец за човешките права, но съм и интелигентен и състрадателен човек. И ако някой не може да ми даде логична причина да ми каже „Не“, тогава не мога да приема този отговор. Наех екип адвокати, които отнесоха делото към по-горна инстанция. Не беше лесна битка. Законите за осиновяването в Малави не са променяни от 40 години“, заяви преди време звездата по повод осиновяването на Мърси, на която е кръстен и спешен медицински център в Малави, създаден и финансиран от певицата. Досега тя е построила и 10 училища там.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР