Празненство на цветовете и ароматите

В техния танц ни увлече Avon Kenzo Life Colour

22 November 2018

Животът трябва да бъде празнуван всеки ден – неговото богатство от нюанси, страсти и чувственост. Сетивността щедро ни подарява цветовете на живота, а какъв по-хубав начин да го изпъстрим от неустоима композиция от ароматни нотки?

Уханното олицетворение на еуфорията, радостта, страстите и цветовете се явява AVON Kenzo Life Colour – за Него и за Нея. Световноизвестният дизайнер Кензо Такада събира кипежа на живота в шишенце от 50 милилитра. Всяко пръсване представлява експлозия от апетитни ухания и дъга от цветове. Като свое вдъхновение дизайнерът посочва всичко необикновено, феерично, позитивно и магическо. Затова неслучайно ключовото ухание на парфюма е блестящата магнолия. Това ароматно цвете отразява щастливите дни на Кензо Такада в Япония. Нищо не може да пренася съзнанието в друго време и пространство така, както определен аромат!

Неустоимото съчетание от сочна, ароматна круша, нежна магнолия и очарователно басмати прекрасно допълват женствената осанка на всяка дама през зимните дни, докато господата са изкушенис изискана композиция от йерба мате, магнолия и полъх от ветивер.

Kenzo life colour създаден да поглези душата и да опъстри ежедневието на всеки с цветове и ухания, съответстващи на всички радости от живота. Именно под наслов „освободи цветовете си“ се проведе и звездно парти на AVON в Париж, по повод лансирането на парфюма. Двата аромата бяха представени по време на Парижката седмица на модата, където предизвикаха истински фурор. Кензо Такада бе домакин на повече от 500 гости в една нощ, посветена на музиката, вълнението и радостта.

Сред гостите бяха модната икона и модел Инес де ла Фресанж, бразилската актриса Бруна Маркезини - най-следваната бразилска знаменитост в Instagram, руската телевизионна водеща Мария Ивакова и полската знаменитост Малгорзата Розенек-Мадан. Много от другите известни имена от модната индустрия също се включиха в забавлението, включително дизайнерите Шантал Томас и Александър Зуари, френските актриси Анушка Делон и Жулиет Бесон и съвременния художник Али Махдави. Модният блогър Денина Мартин бе специалният гост от България по време на събитието. Финалът поднесе ексклузивна изненада на всички присъстващи - представянето на грандиозна рокля, създадена Кензо Такада в чест на цветовете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР