Робърт де Ниро се раздели със съпругата си

eva.bg 21 November 2018

Снимка: getty images/guliver

Нищо необичайно и странно няма в холивудските раздели, но тази определено успя да ни изненада. 75-годишният Робърт де Ниро и 63-годишната му съпруга Грейс Хайтауър вече не живеят заедно и се очаква през следващите няколко седмици официално да съобщят за раздялата си, твърдят медиите отвъд Океана.

Двамата са заедно от над две десетилетия, имат и две деца – син на име Елиът, който е на 20 години, както и дъщеря на име Хелън на 6. Второто дете им се роди чрез сурогатна майка. Елиът страда от аутизъм, като Де Ниро и съпругата му публично заявиха, че според тях стандартна ваксинация е довела до отключване на заболяването – детето им се променило само за една нощ.

Де Ниро има и син Рафаел от брака си с Даян Абът, по време на който осиновява и дъщеря й Дрина. От дългогодишната си връзка с Туки Смит пък има две момчета близнаци.

Актьорът много рядко коментира личния си живот и никога не навлиза в детайлни обяснения. В интервю през 2014 година обаче заяви: „Единственото нещо, което ще кажа, е, че ако си женен вероятно раздялата би била по-лесна ако нямате деца. Тогава животът е доста по-простичък.“ Със сигурност неговият не е от простичките.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР