Ще й дадете ли годините?

20 November 2018

Снимка: getty images/guliver

Не знаем каква е тайната на Джилиън Андерсън, но с всяка изминала година тя изглежда все по-красива и все по-млада. Та кой би предположил, че е на 50 години, съдейки по последната й изява - актрисата бе гост на търга в Sotheby's #SheInspiresMe. Облечена в семпла черна рокля, тя сякаш нарочно искаше тоалетът да не бъде основен акцент във визията й. Не роклята й, а тя бе звездата на събитието.

„През последните десет години си имах своите моменти, в които оплаквах младостта си, но според мен това е важна част от процеса. Факт е, че нито аз, нито който и да е може да направи нещо по въпроса. Младостта си отива, ние остаряваме. Просто трябва да приемем годините си, независимо на колко сме, и да се опитаме да се харесваме възможно най-много“, заяви преди време в интервю звездата от „Досиетата Х“.

„Според мен в Европа е по-прието жените да остаряват естествено и всички намират този процес за красив. В Америка обаче и по-специално в Лос Анджелис, нещата не стоят така – там бръчките са недостатък. В жените винаги ще има желание да спрат старостта, но в крайна сметка, колкото и да е трудно, трябва да приемем ситуацията – няма как“, продължава тя.

Ние обаче започваме да се чудим дали пък в крайна сметка не е намерила начин да обърне процеса и да спре старостта. Убедете се сами в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР