Философия на природата, философия на бъдещето

Не, не са в противоречие, а в хармония - с козметиката на Lautus…

eva.bg 20 November 2018

Винаги има какво да научим и извлечем от природата. Тези, които са овладели изкуството да черпят от нейните блага, винаги постигат най-доброто. А ние искаме тъкмо най-доброто за косата си, защото нейното добро състояние гарантира безупречен външен вид и е признак на здраве. Грижата за нея обаче изисква много специфично внимание и нежност. Съвременната козметика, напредваща все повече в своите изследвания, ни обръща отново към природата, докосвайки ни до нейните дарове, които ни дават обещание за красота. Такава е философията на продуктите на Lautus.

Името съвсем не е случайно: Lautusот латински, означава чист, лукозен, изискан, модерен. Това са най-точните определения за козметиката, запазила чистотата на природното, внасяйки го в нашия забързан съвременен свят. Значението на думата е в пълен унисон с натуралните продукти за коса и тяло, които носят усещането на лукс и непреходност. Експертите изработват уникалната формула, като използват съставки, които са в хармония с околната среда и са обработени със съвременни технологии. 

Освен абсолютно чисти съставки, серията продукти представлява и професионално решение за косата. Въвлечени са най-добрите коафьори и стилисти, поради което може да очаквате ефект, какъвто се постига в салона. 

Добрият начин на живот изисква правилна философия. Lautus ви предлага най-нежната грижа, чийто лукс се състои в това, че съчетава в себе си високотехнологични научни разработки и естествени съставки от Изтока и Запада. Мъдростта на хилядолетията е съхранена, без да ни лишава от предимствата на съвремието.  „Спорът“ между традицията и бъдещето е решен - в наша полза! 

И тъй като магията е в детайлите, можем да се насладим на практичността и естетиката на опаковките на продуктите: Те са тъмни (против оксидиране), с удобни и прецизни помпи за правилно дозиране и фино разпръскваща спрей система, която не позволява натрупване.

Никой елемент не е случаен и всеки допринася за това грижата за косата да не бъде просто задължение, а приятна, вдъхновяваща част от ежедневието ни. Ето и петте стъпки към това:

1. Moisturizing Shampoo за нежно измиване.

2. Active Mask за енергично възстановяване

3. Active Spray  за  жизненост и еластичност

4. Taming Cream за изглаждане и контрол

5. Slick Drops за мекота и блясък

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР