Не може да коментирате Джулия Робъртс, но ви е разрешено да я харесвате

eva.bg 13 November 2018

Снимка: getty images/guliver

Джулия Робъртс се присъедини към Инстаграм едва преди няколко месеца – първият й пост е от 26 юни тази година - но вече е тотален хит в социалната мрежа. Противно на повечето знаменитости, тя създаде своеобразен прецедент, като забрани коментарите. Под нейните постове могат да коментират само хора, които тя следва, които пък са едва 25 души. Това от своя страна означава, че е невъзможно да има негативни коментари, така че вълната от омраза и злостни забележки автоматично спира пред този „приятелски follow бенд“.

Повечето звезди не биха го направили, защото те „държат“ на мнението на феновете си, тоест – искат много лайкове, много коментари и много последователи. Да, но дори и без коментари за тези няколко месеца Робъртс успя да събере вече 3 милиона последователи. Не е зле, нали?!

Другото противно на установете правила нещо, което актрисата предприе спрямо своя профил в Инстаграм, бе да не пуска gif-ове, а да снима клипчета, на които съвсем нарочно повтаря едно и също движение. И всички мигновено се влюбиха в този нов тренд. Вижте я.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

„Истината е, че аз много харесвам Инстаграм. Това, че се присъединих толкова късно, не означава, че преди това не следях случващото се там и колегите си“, коментира актрисата, която освен това много обича да си прави и селфита.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР