Амал забранява, Джордж изпълнява

eva.bg 07 November 2018

Снимка: getty images/guliver

Доста време му трябваше на Джордж Клуни, за да се престраши да мине под венчилото. И не само, че стана съпруг, но вече е и баща – има близнаци, които са на година и пет месеца. Явно всичко опира до това да срещнеш правилния човек.

Доказателство, че Клуни е не просто примерен, но и послушен съпруг е, че не се възпротиви по никакъв начин на забраната, която му наложи Амал. А именно – никакво каране на мотоциклети вече. Той не само, че обеща да не го прави, но и продаде любимия си Harley-Davidson от лимитирана серия, като средствата ще дари за благотворителност.

Повечето мачовци не биха позволили на жените им да посегнат на техните мъжки играчки, но в случая 57-годишният Клуни имаше сериозна причина да послуша половинката си. През лятото актьорът катастрофира с мотора си, докато отиваше към снимачната площадка. Той се блъсна в мерцедес, шофиран от 60-годишен човек. Ударът е бил достатъчно силен, за да изхвърли Клуни от мотора и той ударил с глава предното стъкло на автомобила. За щастие носел каска.

Сами разбирате защо Амал му наложи забраната и защо Джордж реши да не се бунтува срещу нея.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР