Един успешен тандем - Хилтън 2.0

02 November 2018

„Изкуството отмива от душите ни прахоляка на ежедневието“, казва Пабло Пикасо. Сигурни сме, че когато гостоприемната врата на Хотел Хилтън в София се отвори пред вас, мигновено ще измиете от себе си цялата мръсотия, прах и кал на ежедневието, за което са се погрижили от Галерия 2.0. Те помагат за това да се превърне интериорът на хотела в частта изкуство в забележителен и атрактивен.

Всички имаха възможността да се убедят лично в това на събитие, което съвпадна и с 3-тата годишнина на Галерия 2.0. Очевидно годините не са минали напразно и екипът е достигнал до висок професионализъм, с което организира всяко едно пространство, какъвто е и случаят с Хотел Хилтън София.

Коктейлът, състоял се през месец октомври в централното лоби, провокира интереса на колекционери и ценители. Сред гостите на събитието бяха архитекти и дизайнери, любители на съвременното изкуство, колекционери и представители на бизнеса.

Клиентите и гостите на хотела могат да се потопят в настоящата експозиция и през ноември. А от началото на декември очаквайте новата атмосфера с друг цикъл картини на съвременни български автори.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР