ЕVA на 20: изложбата

06 November 2018

240 корици, хиляди портрети, стотици модни истории, безброй снимки бекстейдж - нашият двадесетгодишен архив е пребогат с история, емоции, уловени моменти. Една малка част от тях - 75 публикувани и непубликувани фотографии бяха изложени в най-модното място на столицата – новата галерия OBORISHTE 5 Gallery and Hall, на ул. „Оборище” 5.

Изложбата бе реализирана с подкрепата на VIVACOM и се разпродава с благотворителна цел. Бенефициентът на нашата благотворителна кампания е Фондация „Една от осем” на Нана Гладуиш. Вече трета година списание ЕVA следва тази кауза – да събира средства за борба с рака на гърдата. Досега сме събрали около 50 000 лв. , с които бяха купени мобилни ехографски апарати и беше осигурена работата на Розовия кемпер на фондацията, с който профилактичните прегледи стигат и до малките градчета на България.

 

Ако желаете да закупите някой от фотосите, моля, изтеглете каталога на изложбата, отбележете си номера на фотографията, която искате да купите и платете по банков път на следната благотворителна сметка:

Aтика Ева AД (дарителска сметка)

IBAN: BG45IORT80485014571500

BIC: IORTBGSF

Инвестбанк АД

След това изпратете копие от платежното на [email protected], като в платежното нареждане напишете като основание за плащане номера на фотографията, която сте избрали. Ние ще се свържем с вас, за да уточним начина на изпращане на фотоса. Благодарим ви, че сме заедно!

Непосредствено след откриването на изложбата, кампанията продължи и онлайн с подкрепата на платформата Plakat Kombinat, представяща съвременните български плакатисти. Над 50 фотографии от архива на EVA (част от тях бяха включени и в изложбата) са представени под формата на плакати в различни размери, а приходите от продажбата им онлайн ще бъдат дарени за каузата на Фондация „Една от осем”. Изберете своя плакат на plakatkombinat.com

2
Верен читател
07 November 2018, 07:40

Имам само една-единствена забележка - системата за коментари е добре да се направи така, че с едно логване да може да се пише редовно, както е при другите медийни форуми или пък без лични данни, само с потребителско име. В момента се налага редовно да ползвам въображението си, защото системата не приема два пъти един и същи имейл адрес. Иначе всичко останало ми харесва и редовно Ви чета.

1
Верен читател
07 November 2018, 07:35

Наистина дизайнът на кориците Ви, както и на самото списание и на сайта са впечатляващи и неповторими. Дълголетието Ви е напълно заслужено. Пожелавам Ви още много пъти по 20 години!

ТВОЯТ КОМЕНТАР