Умният подарък за детето ви

Едно ново място в София – Кино Култура, привлича децата с умни забавления: бебешки пиеси, прожекции, четения, работилници по изкуство. От януари – и с детска киноакадемия

eva.bg 26 October 2018

Забавно детство, това е най-смисленият подарък, който можете да направите на децата си. Ако родителският ви компас сочи “Кино Култура за деца”, значи следвате вярната посока с адрес ул. „Сан Стефано“ 22 (срещу БНТ). Разнообразната програма е насочена към деца между 0-12 годишна възраст: представления, четения на детски книги, прожекции, концерти, образователни формати, работилници по изкуство и др. Въображението на децата ще бъде развивано с интерактивни игри, анимация, викторини и всякакъв вид артистични жестове.

Специален акцент в програмата са „бебешките пиеси“, интерактивни театрални спектакли за деца от 1-4 години. Идеята е чрез средствата на театъра децата да получат знания и усет, свързани със зрителните възприятия, форма, отношения в пространството, зрителна памет, възприятия за цвят.

От началото на ноември в “Кино Култура за деца” започват записванията за детската кино академия на Галина Савова. Заедно със сценографката Ива Гигова от януари 2019 г. Галина ще въвлече децата в света на филмопроизводството, по подходящ за възрастта им начин ще им покаже как се прави сториборд, как се снима с камера, как се изработват костюми, как се раждат анимациите. Заниманията ще бъдат всяка неделя от 13 до 16 часа, подходящи са за деца над 7 години.

Резервации за Кино Култура за деца на телефон: 089 770 7001.

Цени: 12 лева (за едно дете), 10 лева (за всяко следващо). Придружителите влизат безплатно.

 

ПРОГРАМА НА “КИНО КУЛТУРА ЗА ДЕЦА”

 28 октомври/ 10 ч.

 “Родено в пясъка”, визуален спектакъл на Неделина Роселинова

 4 ноември/10 ч.

“Да си поиграем на кино”, детска работилничка с Галина Савова

 11 ноември/10 ч.

“Ту тук, ту там”, бебешко представление / 0-3 г./, по идея на Галина Савова

 18 ноември/10 ч.

“Сапунена фантазия”, интерактивно шоу на Коле Китанов

 2 декември/ 10 ч.

“Да си поиграем на кино”, работилничка с Галина Савова

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР