Ейми Шумър: Бременна съм, този път наистина!

eva.bg 23 October 2018

Снимка: getty images

Да, този път тя не се шегува! През юли тази година Ейми сподели свои снимки, на които държи корема си, загатвайки, че очаква дете. После се оказа, че всичко е шега, а актрисата всъщност е искала да покаже новата си линия за дрехи, създадена съвместно със стилистката Лиса Еванс, в която ще има по-големи размери.

Сега обаче Ейми е напълно сериозна, обявявайки в Instagram, че е бременна, но не можа да остане сериозна в начина, по който го направи. Като истинска комедийната актриса тя прояви чувство за хумор, като сложи своето лице и това на съпруга й Крис Фисър върху тези на Меган Маркъл и принц Хари. Тъй като наскоро кралската двойка обяви, че очаква първото си бебе, Шумър реши да се възползва от случая, за да обяви своите щастливи новини.

В описанието под снимката тя спомена политическата журналистка Джесика Йелин, като написа, че и тя ще потвърди новината. Кампанията на Джесика Йелин се казва „Новини, а не шум“, но днес тя все пак вдигна малко шум в чест на Ейми Шумър. Честито на щастливата двойка!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР