Затрупаха ги с подаръци за бебето

Този път роклята на Меган Маркъл май разкри повече, отколкото й се искаше

eva.bg 22 October 2018

Снимка: getty images/guliver

Посещението на бременната Меган Маркъл и принц Хари в Австралия продължава, като този път програмата на двамата включваше визита на остров Фрейзър. По време на срещата им с местни почитатели, те получиха толкова много подаръци за нероденото бебе, че асистентите им трябваше да вървят след тях и да ги събират. От плюшени играчки във формата на мечета и ехидна, до дюшек за повиване – Хари и Меган бяха отрупани с дарове. Вижте снимките в галерията ни.

Херцогинята на Съсекс обаче май не бе преценила правилно тоалета си, защото бе заложила на рокля с твърде голяма цепка, която освен това прозираше. През голяма част от обиколката на острова тя се опитваше с едната ръка да държи цепката, така че крайбрежният бриз да не спретне някой номер, а когато се налагаше да кляка, за да получава подаръците и да се здрависа с децата, показа повече, отколкото изисква и позволява кралският етикет. Но дори да е получила леко мъмрене от страна на “кралската свита“, със сигурност нямаше вълна на възмущения и моралистки възклицания от почитателите на короната.

На Меган и Хари са им позволени много повече неща като облекло и поведение на публично място, защото те едва ли някога ще се доредят до кралския престол. Списъкът преди тях е прекалено дълъг. Затова и понякога си позволяват да бягат от етикета и задължителните норми, заради което са любимци на много хора.

 

1 КОМЕНТАР
1
Деница
22 October 2018, 21:23

рАка?!?

ТВОЯТ КОМЕНТАР