Кой е новият мъж до Шарапова

eva.bg 19 October 2018

Снимка: getty images/guliver

Мария Шарапова потвърди, че има нов мъж в живота си и това е британският милионер, който има и близки връзки с кралското семейство - Александър Гилкс. За връзка помежду им се заговори още в началото на тази година, но чак сега тенисистката официално заяви, че двамата наистина са двойка.

И сега, дами, е моментът, в който всички дружно трябва най-неблагородно да завидим на Шарапова, защото Гилкс е олицетворение на мечтата на всяка една жена. Той е красив, млад, атлетичен, с добро образование и възпитание, както вече споменахме милионер със свой успешен бизнес, част от висшето общество на Великобритания.

Гилкс живее в Ню Йорк и е основател на аукционната къща за онлайн наддаване Paddle8. За известно време негова служителка дори е принцеса Юджийн. Както вече споменахме – той може да се похвали с много близки отношения с членове на кралското семейство. По време на следването си в Итън се сприятелява и с принц Уиилям. През 2012 се жени за модната дизайнерка Миша Нону, но през 2016 година се развеждат.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР