Познайте кой е този актьор

eva.bg 04 October 2018

Ето един любим и безспорно талантлив актьор, който толкова да обича да се променя физически за различните си роли, че си мислехме, че вече няма с какво толкова да ни изненада. Е, оказа се, че това не е така.

Познахте ли вече кой се крие в кожата на Дик Чейни във филма „Vice”? Представяме ви Крисчън Бейл, дами и господа (или по-скоро си го представете)!

След пускането вчера на първия официален трейлър към продукцията, филмовите критици започнаха вече да спрягат името на Крисчън Бейл като сигурен претендент за награда Оскар догодина.

В лентата играят още Сам Рокуел, Ейми Адамс и Стив Карел, а режисьор е Адам МакКей , който познаваме от "The Big Short”. Вижте трейлъра и сами ще разберете защо номинацията за Оскар чука на вратата. В галерията ни пък може да видите част от останалите фрапиращи физически трансформации на Крисчън Бейл в името на седмото изкуство.

Набързо ще припомним, че за „Машинистът“ (2004) отслабва с 22 килограма до критичните 45, а след това само за няколко месеца за ролята на Батман в „Батман в началото“ (2005) качва отново стопените 22 килограма и прибавя още десетина. За „Боецът“ (2010) сваля без проблем 15 килограма, а за ролята си в "Американска схема“ (2013) качва 20 килограма.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР