Богат е и това го кара да се чувства ужасно

eva.bg 03 October 2018

Снимка: getty images/guliver

Австралийският актьор Крис Хемсуърт имаше късмета да бъде припознат като Тор, Богът на гръмотевиците, след което световната слава се стовари на гърба му, заедно с милионите в банковата му сметка. 35-годишният австралийски актьор обаче не се чувства особено комфортно от факта, че е толкова известен и богат.

„Истината е, че се чувствам ужасно заради този факт. Спомням си как като малък трябваше да събирам пари, за да си купя сърфборд, който струваше 600 долара. Отне ми близо година, като баща ми също помогна. След това дори не смеех да сърфирам на него, за да не го повредя. Това, както и много други подобни случки, са ме научили да ценя парите, вещите, работата, защото знам, че нищо не е наготово.

Не ми се иска децата ми да бъдат лишени от този опит, не искам да се чувстват привилегировани, защото родителите им са богати. Ние със съпругата ми сме израснали без да разполагаме с пари, а децата ни се чувстват специални, защото мама и тати са известни и богати. Този факт наистина ме плаши“, заяви в интервю Хемсуърт.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР