Сара Джесика Паркър - червеното й отива

Актрисата смая всички с красивата си елегантна рокля

eva.bg 28 September 2018

Снимка: getty images

Стилът на Сара Джесика Паркър е необозрим. Тя напълно заслужено се превърна в модната икона, която винаги има с какво да изненада почитателите си. Тоалетите й за червения килим са впечатляващи, а там Сара не се страхува от бляскавите визии, които навяват кралска изтънченост.

Тя и съпругът й Матю Бродерик се появиха на модната галавечер в Ню Йорк, организирана от компанията New York City Ballet. Събитието се състоя в комплекса Lincoln Center, Манхатън.

53-годишната актриса беше облечена в дълга червена рокля с прозрачни ръкави, съчетана с обувки в същия цвят. Полата на роклята беше внушителна и стигаше земята, а за аксесоар Паркър беше заложила на класиката – диамантени обици. Гърбът на тоалета също беше прозрачен, което правеше визията й още по-изискана. За да покаже този елемент от роклята, Сара беше вързала косата си на опашка, преметната през дясното й рамо. 

Звездата от „Сексът и градът“ беше подчертала сините си очи с опушени сенки, а за червило беше избрала неутрален цвят.

Матю Бродерик не отстъпваше по стил на съпругата си. Той носеше маслиненочерен костюм с папийонка.  Двойката изглеждаше страхотно заедно - убедете се сами в галерията ни. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР