Вече и у нас

HUAWEI Mate 20 lite

11 September 2018

Huawei Consumer Business Group обяви официално пускането на пазара и в България на HUAWEI Mate 20 lite. Смартфонът е най-новото попълнение в серията Mate на компанията.

Четворната камера с изкуствен интелект, управлявана от системата на Huawei EMUI 8.2, не само позволява на потребителите да запечатат най-красивите моменти от ежедневието си, но и да се насладят на впечатляващи предварително заложени настройки за снимане и премиум функционалности, отговарящи на най-всеобхватните нужди на клиентите.

HUAWEI Mate 20 lite не само е удоволствие за окото, но и въплащава визуалната естетика на детайлите. Под тънкото си 2.5D покритие на стъкления гръб, той се отличава с елегантен текстуриран филм, който създава приятен 3D ефект, дължащ се на контраста между сенките и светлината.

Фотография, комуникация и гейминг са трите основни тенденции по отношение на потребителските изисквания към всяко мобилно устройство. В допълнение към Huawei Kirin 710 и 4GB RAM, HUAWEI Mate 20 lite се захранва от Game Suite, предлагайки висококачествено мобилно гейминг изживяване. А за да осигури дълготрайно забавление на своите потребители, HUAWEI Mate 20 lite е снабден с мощна 3750mAh батерия, поддържаща бързо зареждане HUAWEI Quick Charge.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР