Джулиан Мур: Омръзна ми да говоря за старостта

Не че не остарява и тя, просто... какво от това!

eva.bg 26 September 2018

Тя е една от любимите ни актриси и жени, затова и никога не бихме помислили да броим бръчките по лицето й. Но култът в Холивуд към вечната младост няма как да подмине дори Джулиан Мур, чийто талант, изтънченост и одухотвореност би трябвало да са й дали имунитет спрямо възрастта. Не че не остарява и тя, просто... какво от това!

57-годишната актриса обаче непрекъснато се изправя пред въпроси, свързани с годините и в интервю за списание Porter тя заяви, че вече много й е омръзнало да говори на тази тема.

„Господи, още откакто навърших 30 не спират да ме питат за старостта и как се чувствам. Не може ли просто да живеем... Всички ние остаряваме, децата също остаряват. Та това е животът и трябва да приемем, че има начало, среда и край. Важно е да помним, че имаме времева рамка, да живеем с мисълта за нея, но не и мислейки само за края“, каза Джулиан Мур.

„Странното е, че сега освен за остаряването, много се говори и за „силните жени“. Всички трябва да сме силни, а аз не спирам да се питам трябва ли наистина всички жени да притежаваме това качество. Някои са по-силни от други, някои са в състояние да постигнат целите си, а друга не са. Ние сме различни и не трябва да се чувстваме виновни заради товда“, каза още 57-годишната актриса.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР