Moschino пролет/лято 2019: Да ги оцветим!

Дързост, цветове, провокация и... свобода

21 September 2018

снимки getty images;

Седмицата на модата се прехвърли на италианския подиум, за да видим и там дългоочаквани модни колекции. Модният гигант Moschino утоли сетивата ни с цветове, цветове и още цветове!

Брандът никога не се е страхувал да експериментира – затова никога не греши. Именно върху тоалети на Moschino сме виждали слогани като: „Добрият вкус не съществува“ или „Загуба на пари“. Да, тази марка е олицетворение на свободата, но и може да си го позволи.

Тазгодишната колекция за пролет/лято 2019 г. беше буквално изрисувана. Шарените принтове – от шапките, ръкавиците и чантите до чорапогащниците – бяха като „надраскани“ с човешка ръка. Moschino „оцвети“ подиума и за пореден път надскочи всички очаквания.

Една от изненадите беше визията на Джиджи Хадид, която мина по котешката пътечка като булка. От друга страна най-запомнящият се тоалет, който облече Бела Хадид, беше по-тежък и обран откъм цветове. Той обаче беше и много смел, тъй като „издаваше“ изцяло чудесната й фигура. Тя дефилира в черен прозрачен гащеризон със същия изрисуван принт, съчетан с колан от кадифе и бляскава шапка.

Насладете се на най-добрите визии от ревюто в галерията долу.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР