Меган, Хари и тъщата

За първи път майката на Меган Маркъл я придружи на официално събитие

eva.bg 21 септември 2018

Снимка: getty images/guliver

Ето един от редките случаи, при които Меган Маркъл и принц Хари не бяха център на внимание. По-интересна от тях се оказа майката на американската актриса, която за първи път придружава дъщеря си на официален ангажимент. И го прави, защото това е първата самостоятелна благотворителна кауза на Меган, след като стана част от британското кралско семейство.

Дория Рагланд подкрепи дъщеря си за представянето на книга с рецепти, продажбите от които ще отидат в помощ на семействата и жертвите от трагедията при пожара в "Гренфел Тауър", Лондон. Тогава загинаха над 70 души. Всички описани кулинарни изкушения са дело на местната общност. Жените, които са преживели пожара или са загубили някого в него, редовно се събират в центъра Al Manaar не само, за да готвят благотворително за обществената кухня, а и да се посмеят, да поплачат, да скърбят за жертвите. Така се ражда и идеята за книгата, която се казва „Together: Our Community Cookbook“. Предговорът е написан именно от херцогинята на Съсекс и е в продажба от вчера.

Именно по повод пускането на книгата Меган, Хари и тъщата присъстваха вчера на събитието, което бе организирано в двореца Кенсингтън. Дори помогнаха за приготвянето на част от рецептите, за да се убедят всички колко са вкусни. А присъствието на Дория на това наистина важно за Меган събитие бе повече от показателно – за добро и за лошо, тя ще е плътно до дъщеря си в това кралско приключение, коментираха журналисти в британските медии.

Това е първият път, в който двете се появяват заедно на публично място след сватбата през май месец. „Здравейте, аз съм майката на Меган“, казваше Дория на част от гостите, с които се запознаваше. Що се отнася до Хари, очевидно той и тъщата се разбират много добре, защото през цялото време усмивката не слизаше от лицето му.

Вижте снимки в галерията ни, където детайлно може да разгледате и тоалета, който бе избрала съпругата на Хари за събитието – черна пола на Misha Nonoo, топ на Tuxe и синьо палто на Smythe с цена 956 английски лири.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР