Хайди Клум: красива в розово!

eva.bg 19 September 2018

Снимка: getty images

Червеният килим на „Америка търси талант“ стана една идея по-бляскав, след като Хайди Клум стъпи на него. 13-тият сезон на шоуто събра много звезди на едно място, които с нетърпение очакваха изпълненията на живо. Но преди талантите да стъпят на сцената, Хайди определено обра овациите с красивата си визия.

Германският супермодел изглеждаше възхитително в къса розова рокля без презрамки. Тоалетът подчертаваше перфектната фигура на 45-годишната Клум, която раздаваше щедро усмивки на камерите.

Светлата рокля на ресни беше достатъчно ефектна, поради което Хайди не беше сложила никакви бижута. За аксесоар тя по-скоро бе използвала фините сандали с прозрачни каишки, върху които имаше елегантен акцент с бели камъни.

В последните няколко месеца неслизащата от лицето усмивката на Хайди е приписвана на факта, че има щастлива връзка с музиканта Том Каулиц – китарист на групата Tokio Hotel. 29-годишният Том придружава приятелката си почти навсякъде, което превърна двамата в една от любимите звездни двойки. Последната им поява беше във вечерта на наградите Еми, където отново успяха да бъдат център на внимание.

След като се разведе със съпруга си Сийл, с когото се радваха на четири деца, Хайди започна връзка с бодигарда си Мартин Кирстен, която продължи до 2014 г. След това красавицата имаше почти тригодишни отношения с Вито Шнабел, с когото имаха 13 години разлика. Откакто е с Том Каулиц, от когото е цели 16 години по-голяма, Клум даде повод на хората да твърдят, че тя винаги привично търси по-млади мъже. 

"Приятелят ми е много по-млад от мен и хората искат обяснение за това. За пръв път разликата в годините е повод, изискващ да се оправдавам. Истината е, че изобщо не отдавам значение на това. Най-важното е да бъдеш щастлив, без да се притесняваш за това какво мислят другите. Подобни тревоги не водят до нищо друго, освен до повече бръчки", сподели Хайди наскоро.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР