Ема Томпсън: Диетите объркаха метаболизма ми

eva.bg 25 August 2018

В интервю за английския всекидневник „Гардиън“ 59-годишната актриса Ема Томпсън споделя интересни моменти от живота си, както и отношението си към религията, диетите и брака.

Като тийнейджърка тя посещавала специален курс, в който е изучавала Библията, но интересът й към религията приключил след като един ден попитала преподавателя дали вуйчо й, който бил хомосексуалист, ще бъде допуснат в Рая, а той не й отговорил.

Голямата британска актриса разказва и за непрекъснатите диети, на които се подлагала, за да угоди на продуцентите и обществения натиск. „Диетите объркаха метаболизма ми и и цялото ми същество. През целия си живот имах отношения с тази индустрия за милиони, но сега съжалявам, че не съм имала повече информация преди да започна да гълтам глупостите, които са ми продавали“ – казва Томпсън.

По повод брака си със 7 години по-младия от нея актьор Грег Уайз (за когото се омъжва през 2003 г., след развода си с Кенет Брана) Ема Томпсън споделя: „В един момент браковете умират, но после се възраждат. Научете се да не се притеснявате, когато изглежда, че една връзка се разпада: тя ще се възстанови, ако продължавате да мислите за нея. Връзката, която имам днес с моя съпруг е напълно различна от тази, която имахме в началото, когато се срещнахме. Но точно това й е очарователното на любовта“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР