Робин Райт се омъжи за трети път

eva.bg 14 August 2018

Снимка: getty images/guliver

Бившата съпруга на Шон Пен и звезда от хитовия сериал „Къща от карти“ Робин Райт е минала под венчилото за трети път, съобщават западните медии. Според техни източници 52-годишната актриса е казала „да“ на доста по-младия от нея французин Клеман Жироде, мениджър връзки с клиенти към Saint Laurent. Това се е случило този уикенд във Франция.

Парижкият Vogue разкрива, че булката е била в дантелена бяла рокля, а на церемонията са присъствали и двете деца на Робин Райт от бившия й съпруг Шон Пен: 27-годишната им дъщеря Дилан и 25-годишният Хопър. Всъщност именно дъщеря им пусна кратко клипче в Инстаграм, на което се вижда как всички танцуват и се забавляват в лежерна и приятна атмосфера.

От 1986 до 1988 г. Робин Райт е омъжена за актьора Дейн Уидърспун, с когото се запознава по време на снимките на сериала „Санта Барбара“. През 1989 г. започва връзка с Шон Пен, за когото се омъжва след раждането на двете им деца - през 1996. Разделят се през 2009. От 2012 до 2015 има връзка с актьора Бен Фостър.

Точната възраст на щастливия младоженец Клеман не е ясна, но е близо две десетилетия по-млад от Робин Райт. Кога ли обаче годините са били от значение при холивудските звезди... А и кой би дал на Робин въпросните 52?!

„Това са просто цифри. И знаете ли какво? Когато проумеете това, си казвате: Супер, да идват, нека ги навърша. Никога не съм била по-щастлива и толкова в мир със себе си. И това е най-големият подарък за рождения ден, най-страхотното нещо в това да остаряваш. Вече не се притесняваш толкова, не се впрягаш за неща, които преди са те побърквали“, каза тя в навечерието на своя 50-ти рожден ден.

 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР