Опра Уинфри: Не познавам по-щастлив от мен

eva.bg 23 July 2018

Снимка: getty images/guliver

На 64 години Опра с гордост може да заяви, че е най-щастливият човек на света. И не познава друг, който да е по-щастлив от нея. А тайната била просто да не завиждаш на останалите за каквото и да е.

„Не познавам някой, който да е по-щастлив от мен, който да има или да е имал по-хубав живот от моя. Гледам останалите хора и си мисля, че изглеждат щастливи. Но със сигурност не са толкова щастливи, колкото съм аз“, категорично заявява тв водещата в интервю за Vogue.

И въпреки че с гордост разкрива, че за всичките си 25-години трудов стаж като водеща на собственото си тв шоу не е имала и един ден болничен, за да не разочарова гостите и публиката, сега в ежедневието си спокойно минава и без телевизия.-

Мога със седмици да не пусна телевизора. Случвало се е и по цяло лято да не гледам нищо. Моето тайно удоволствие е да не правя нищо. Живея в едно изключително красиво място, което сама съм си създала и когато напускам дома си осъзнавам, че не ми трябва нищо друго, освен да си живея там. Повечето хора не знаят какво ги прави щастливи, докато за мен е достатъчно да си седя на верандата, да си чета книга, докато в един момент не осъзная, че съм спряла да чета... просто се чувствам щастлива“, казва още тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР