Старостта не е за страхливци

Доказват ни го Хелън Мирън, Джулиан Мур, Джейн Фонда, Ванеса Уилямс, Изабел Аджани и Ирис Бербен

eva.bg 23 July 2018

Звезден отбор от смели момичета на 50+ е събран за новата рекламна кампания на L'Oréal Paris и едва ли има жена, която да не иска да се присъедини към редиците им. От бранда неслучайно са заложили на звезди, които изглеждат прекрасно въпреки годините си и въпреки бръчките по лицето им. Просто, защото ги носят гордо и с достойнство.

80-годишната Джейн Фонда, 72-годишната Хелън Мирън, 57-годишната Джулиан Мур, 63-годишната Изабел Аджани, 55-годишната Ванеса Уилямс и 67-годишната Ирис Бербен са събрани в обща фотосесия с едно послание: “По-смели от всякога“. Защо ли?

Според проучване на бранда 70 процента от жените на възраст над 55 години твърдят, че се чувстват невидими за обществото, а 87 процента смятат, че не са представени като възрастова категория в рекламите.

Неслучайно хората казват, че старостта не е за страхливци. Да, трябва да си смел. Трябва да си достатъчно смел, за да не се опитваш да изглеждаш така, както си изглеждал преди, а да изглеждаш възможно най-добре за възрастта си“, казва Джейн Фонда по повод посланието на кампанията.

Тоест, смелите и силни жени знаят как да остареят красиво. И доказателството са тези шест дами.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР