Ще бъде забавно! Джей Ло се завръща към комедийния жанр

eva.bg 20 July 2018

На Дженифър Лопес определено й отиват комедийните и романтични ленти, гледали сме я не веднъж в подобни филми (спомнете си „Петзвезден романс“, например). Сега се завръща към жанра с един класически представител на романтичните комедии. Става въпрос за филма „Second Act“, към който вече имаме и пълен трейлър.

В лентата Лопес играе 40-годишна уморена от работата си и сивото ежедневие жена, която обаче мечтае за бляскавия живот на успелите и е твърдо убедена, че може да влезе в обувките на богатите. Е, получава й се, макар и не по много честен начин и както точно тя си го е представяла. Приятел й създава фалшива самоличност, чрез която тя успява да си уреди престижна длъжност – директор в голяма компания в Манхатан. А с високия пост идва и изцяло нов гардероб, нов апартамент и проблеми от коренно различно естество.

Става въпрос за комедия все пак, така че може да се досетите, че нещата няма да се развиват много по план. Има доста комични моменти, има и доста издънки. Но пък тези филми няма как да свършат драматично и да ви натъжат, така че със сигурност нещата в крайна сметка ще се наредят – знаем го и без да сме гледали филма. Но пък и вие след като изгледате пълния трейлър ще се убедите в това. Премиерата ще е през ноември месец.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР