Трудно й е да отслабне

eva.bg 05 July 2018

Снимка: Instagram

37-годишната Джесика Алба роди третото си дете преди шест месеца и призна, че за разлика от предишните пъти, сега й е доста по-трудно да отслабне и да върне старата си форма. При това по време на тази бременност не била качила толкова килограми, колкото при предишните две. Тя има две дъщери – на десет и на шест години.

„Все още ми остават седем килограма. Това е най-голямото ми предизвикателство досега. А този път не бях качила толкова много килограми“, сподели тя.

Джесика Алба полага сериозни усилия, за да свали натрупаните килограми. Освен специалния режим на хранене, тя тренира почти всеки ден. По всичко личи, че този път годините са от значение за по-бавното влизане във форма.

„Когато станах майка за първи път си мислих, че всичко трябва да е перфектно, но сега вече нямам проблем, ако бебето ми плаче малко. Защото знам, че той ще бъде добре какво и да стане. Дори съдовете да се натрупват в мивката и дневната ми не изглежда така както на поста на Instagram само пет секунди след като съм направила тази снимка.... всичко ще бъде наред“, заяви преди време тя относно майчинството.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР