Новата роля на Дженифър Лорънс

eva.bg 22 June 2018

Американската актриса Дженифър Лорънс е лицето на новия дамски парфюм на френска марка Dior, създаден от маестро парфюмериста Франсоа Демаши, композирал парфюми като J’Adore, Injoy, Eau Sauvage и Miss Dior. Изборът не е случаен, тъй като ароматът обещава да постави ново начало във вселената на House of Dior, но името му все още е тайна.

Подобно на Ева Грийн, Натали Портман и Шарлийз арлийз Терон, Дженифър Лорънс притежава естествен, признат и от публиката и от критиката талант, и експлозивна енергия, които привличат модна къща Dior да я включи в голямото красиво семейство на музите Dior Parfums.

Лорънс застана начело на младите и талантливи актриси в Холивуд, която едва 27 годишна, вече може да се похвали с 4 номинации за наградата на Академията, един спечелен Оскар за най-добра актриса за „Наръчник за оптимиста“ и 3 награди Златен Глобус. Филмът „Игрите на глада“ я затвърждават като касова екшън героиня, докато превъплъщенията й в „Черната лястовица“, „Майка“ или „Джой“ разкриват драматичния й талант.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР