Ал Пачино, Брад Пит и Ди Каприо във филм на Тарантино! Неустоима комбинация

eva.bg 08 June 2018

Снимка: getty images/guliver

И Ал Пачино се присъедини към звездния отбор от актьори за новия филм на Куентин Тарантино и вече започваме да се чудим остана ли изобщо актьор, който да не участва в лентата. Главните роли в „Once Upon a Time in Hollywood“ са поверени на Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Дакота Фанинг, Бърт Рейнолдс, Кърт Ръсел, Деймиън Люис, Майкъл Медсън, Тим Рот, Люк Пери...

Все още не е ясно каква ще е ролята на Пачино, но сюжетът е свързан с Чарлс Менсън и жестокото убийството от негови последователи на бременната в осмия месец Шарън Тейт, съпруга на Роман Полански.

Ролята на Тейт е поверена на Марго Роби, Героят на Ди Каприо е актьор със свое собствено уестърн шоу, който заедно с дубльора си (Брад Пит) се опитва да оцелява в суровата действителност на Холивуд. Те живеят в съседната на Полански къща.

Вчера в студиото в Лос Анджелис за първи път се събраха Ди Каприо, Брад Пит, Ал Пачино, Марго Роби и Дакота Фанинг, за да четат сценария. Там беше и Куентин Тарантино, естествено. Снимките на филма са това лято, а премиерата му ще е догодина.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР