Енергията на конската опашка

Прибраната коса се вписва перфектно в изтънчените прави и отсечени линии на съвремието, като добавя щипка женственост и привлекателност

Рени Аврамова 07 June 2018

Chanel

азват, че в косата ни се фокусира цялата околна енергия и че благодарение на нея имаме връзка с невидимите за очите светове. Може да е вярно, особено при наелектризирането й, когато се разпилява във всички посоки... Изходът е да я заземим, оформяйки конска опашка, която има още един плюс – в горещите дни дава усещане за прохлада. Ниската опашка е подходяща за по-женствените и стилни дами, а високата придава младежка закачливост и повдига скулите. Всички харесваме моделите, разхождащи се по подиумите с перфектен грим и коса, която деликатно подчертава дрехите.

Roberto Cavalli

От моделските прически в ежедневието най-лесно можем да наподобим пригладената ниска опашка, която продължава да е основна тенденция в косите. При Roberto Cavalli тя е комбинирана с влажен ефект и укротяване на всяко отделно косъмче, при Lanvin е съчетана с луксозен цветен шал, задължително от коприна или кадифе, а при Chanel за аксесоар служи прозрачна тръбичка.

Заменете стандартните черни панделки и шноли, с които украсявахме опашките до момента, с нещо по-рафинирано. Ако трябва да изберете един забавен и шикозен акцент за коса, за да превърнете обикновената прическа в стилна и изискана, то той трябва да е от акрил (може и прозрачна акрилна шапка).

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР