Летни планове с Хасиенда

Лилия Илиева 04 June 2018

От 20 до 30 юли на юг, в Лозенец и Царево отново ще потече „Хасиенда арт поток“. Ваканционният живот ще бъде оживен с театър, изобразително изкуство, музика и литература.Биографиите си ще представят иконите на българския театър Стефан Данаилов, Стоянка Мутафова, Георги Мамалев и Татяна Лолова, като ще можем да гледаме и филмите за Стефан Данаилов и Татяна Лолова на Георги Тошев. В историческия музей в Царево предстоят експозиция на театрални плакати от Международното триенале на театралния плакат в София, създадено от Божидар Йонов и сборна изложба от рисунки, пластики и графики на Евгени Йонов – Слона, на керамика Коста Данeв, завърнал се наскоро в България, на Кольо Карамфилов, на Стефан Божков и др.

В Царево ще можем да гледаме спектаклите „Наживо от оня свят“ с режисьор Ивайло Христов, „Мъже под чехъл“, „Маршрутка“ на Елин Рахнев и „Тя, той и още двама, трима“ с участието на Кирил Ефремов, Аня пенчева, Тончо Токмакчиев, Ненчо Енчев и Сашо Кадиев.

Тазгодишната артинсталация ще бъде изработена отново от Стефан Божков, този път талантливият художник бохем ще украси сърцето на купона в Лозенец с крила.

По три часа на ден от 20 до 30 юли в клуб Хасиенда ще има Артакадемия за малчугани по ръководството на Калина Попова. Междувременно плажът пред клуба ще се превърне в „занималня“ за възрастни с ретроелектронни игри, Дартс и билярд, организирана от Венци Венц. Всеки понеделник в заведението Игор и Иван ще избухват със своите караокета, вторникът ще е посветен на черни партита, срядата – на No order купони в стил шамани хаос подобно на фестивала Burning Man, в четвъртък ще е вечерта на Венци Венц, петък и събота ще бъдат отново за хаос, неделята ще е ден за концерти.

Любопитното е, че резервация ще може да се прави с помощта на чат робот.

И още, и още! Нека лятото да започва сега!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР