Мик Джагър се бори с тънкостите на Инстаграм

eva.bg 01 June 2018

Мик Джагър със сина си Лукас

Снимка: Instagram

Всички знаем, че на възрастните им е по-трудно да влязат в крак с новите технологии, а социалните мрежи често са непозната и дори плашеща територия за много от тях. В това число и звездите. Проблемът при известните е, че нямат право да игнорират социалните медии, защото в днешно време всичко се случва там. Явно това е основната причина 74-годишният Мик Джагър да се бори с тънкостите на Инстаграм – най-вече относно коментарите.

Вярно, че той е световна рок икона и със сигурност ежедневието му е доста по-различно от нашето, но той е и баща. И като такъв е решил, че трябва да коментира постовете на 19-годишния си син Лукас. Очевидно обаче не знае, че малко изобретателност и остроумност в това отношение няма да са му излишни, защото взе да става истинска онлайн сензация с липсата на такива. И вместо да покаже отношение към сина си, май по-скоро го кара да се срамува.

На една от снимките на Лукас от Lollapalooza в Бразилия, Джагър остави следния коментар "Looks like fun. Ha!" А след това - изненада! - на друг кадър, където Лукас е в компанията на приятели, написа "Looks like fun!“, само че този път прибави и две палмови дръвчета.

Не особено изобретателен беше и в коментара си към снимка, на която синът му е снимал красив залез - "Cool pic".

Най-добрата му реплика обаче е към снимка, на която синът му е на брега на морета, а вълните едва достигат глезените му. А именнно - "Watch out for the water". Дали пък не става въпрос за някакво странно чувство за хумор?!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР