Михаела Филева отвори нова страница

Северина Докова 30 May 2018

Снимка: Северина Докова с тройната камера на Huawei P20 Pro

Вчера вечерта в Sofia Live Club Михаела представи новия си албум „Нова страница” с концерт, който продължи час и половина и който събра екзалтирани нейни фенове на възраст от десет до петдесет години. Михаела е такава, каквато вече от години я познаваме – раздаваща се, усмихната, зареждаща, искрена, обичаща. Музиката й избухва като заря от енергия. В същото време Михаела вече е и малко по-различна в новия албум – израснала, лирична и леко меланхолична. Албумът съдържа осемнадесет нови парчета, сред които и няколко акустични версии. Най-открояващи се в лирично отношение са прекрасните „Изгубени в рая“, „Последни думи“, „Счупен град“, „Нова страница“. Сред новостите е и дуетът на Михаела с Искрата, а на сцената се качиха и нейните познати приятели Павел и Венци. В публиката пък забелязахме да танцуват Люси Дяковска и Саня Армутлиева. Тепърва предстои да слушаме парчетата от новия албум по концерти, радиостанции и онлайн.

Точно преди година от корицата на сп. EVA ни гледаше с романтичен поглед Михаела, заснета от фотографа Вера Гоцева. Това беше първата корица в България, заснета със смартфон – Huawei P10. Новаторството продължава и днес. Обложката на „Нова страница”, плакатите за концерта и цялостната фотосесия за новия албум на Михаела Филева са заснети с тазгодишния флагман на Huawei – Huawei P20 Pro. Този телефон вече стои рамо до рамо с професионалните камери, благодарение на тройната 40 мегапикселова Leica камера и изкуствения интелект. Благодарение на това телефонът е лидер и в снимките в тъмни помещения или нощем, когато може да заснема с детайл дори слабо осветени сгради и лица.

Когато един тандем върви хармонично в една посока и е достатъчно смел да експериментира, разчитайки на професионализъм и добра енергия, резултатите са налице. А ние от EVA сме щастливи да сме част от всичко това, да се зареждаме от лидерите, да даваме и получаваме любов. Защото както пее Михаела в едно много познато парче – „На всеки проблем, на всеки въпрос отговорът е любов, любов, любов!”

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР