С Анджелина Джоли и Ел Фанинг на снимачната площадка

eva.bg 30 May 2018

Започнаха снимките на втората част на „Господарката на злото“ и вече имаме първи кадри от снимачния процес. Ел Фанинг и Анджелина Джоли, които отново влизат в образите на Аврора и Злодеида, позират в селфи – по халати, но вече минали през гримьорната. „Ден за водене на майки в офиса. На снимките на „Господарката на злото“, написа Фанинг.

Миналата седмица стана ясно, че филмът ще бъде заснет в студията на Дисни в Лондон, което създало много проблеми на Джоли. Тя няма право да изкарва шестте си деца от САЩ, защото в момента води съдебна битка за попечителство с Брад Пит и това наистина я ядосало. Е, явно е намерила решение, тъй като на снимките изглежда в доста добро настроение.

Режисьор на продължението е Юахим Рьонинг („Карибски пирати: Мъртвите нищо няма да разкажат“), а сред новите попълнения в актьорския състав са Мишел Пфайфър и Чиуетел Еджиофор. Първата част се превърна в един от най-касовите филми на 2014 г. - с бюджет от 180 милиона, приходите са 760 млн. И от Дисни са сигурни, че могат да повторят този резултат.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР